Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011
Το LinkedIn είναι μια νέα μόδα και ένας νέος τρόπος να προωθήσεις τον εαυτό σου επαγγελματικά. Πιο συγκεκριμένα, το LinkedIn είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο στο Internet. Είναι δίκτυο, το οποίο εστιάζει στη διασύνδεση επαγγελματιών, με σκοπό τη διεύρυνση του επαγγελματικού τους κύκλου, τη δημιουργία νέων ευκαιρών για πώληση (leads), την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών και την αξιοποίηση νέων ευκαιριών καριέρας. «Είμαστε αυτοί που γνωρίζουμε» λέγεται, και σίγουρα το LinkedIn είναι το απόλυτο εργαλείο διεύρυνσης και αξιοποίησης των επαγγελματικών γνωριμιών σας. 


Ποιες δυνατότητες έχει;
Με την εγγραφή σας στο LinkedIn, δημιουργείτε ένα προφίλ το οποίο έχει σαφώς επαγγελματικό προσανατολισμό, αφού συμπληρώνετε στοιχεία όπως σπουδές, προϋπηρεσία, επαγγελματικές δεξιότητες, ενδιαφέροντα κ.λπ. Στη συνέχεια «συνδέεστε» με άτομα που γνωρίζετε (συναδέλφους, συμφοιτητές, φίλους). Η προσθήκη συνδέσεων είναι το πρώτο βήμα για να στήσετε το επαγγελματικό σας δίκτυο, αφού στη συνέχεια μπορείτε να δείτε με ποιους συνδέονται οι δικοί σας γνωστοί στο LinkedIn.


Templateify

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae abtore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit

0 σχόλια